Despre noi
Cine suntem?
Cabina Magică reprezintă cel mai frumos proiect pe care l-am început din dorința de a oferi experiențe fotografice de neuitat. Echipa noastră pune pasiune în fiecare eveniment de care se ocupa și se pliază pe orice nevoie pe care o au clienții.
despre noi
despre noi
Cu ce te putem ajuta?
Va punem la dispozitie o cabina foto cu inchiriere pe toata durata evenimentului cu fotografii printate pe loc (in format 10*15 cm sau 5*15 cm - photostrips) pe hartie fotografica HD la o calitate impecabila, recuzita speciala sau chiar personalizate dupa gustul tau, plus multe alte servicii suplimentare (pozele de la eveniment pe stick USB, Guest Book – album foto cu mesaje personalizate de la invitati, plicuri pentru fotgrafii, magneti si multe altele).
De ce Cabina Magica
PROFESIONALISM. Ne asiguram ca iti oferim serviciile de care ai nevoie astfel incat sa beneficiezi de toate avantajele unei colaborari cu o echipa competenta.

DISPONIBILITATE. Pentru orice intrebare, nu ezita sa ne contactezi. Iti stam la dispozitie cu orice informatie ai nevoie pe tot parcursul colaborarii. Chiar si dupa. 😊

EXPERIENTA. In functie de experienta evenimentelor anterioare, iti propunem cele mai bune solutii, astfel incat evenimentul tau sa fie perfect si de neuitat.

PROFESIONALISM
DISPONIBILITATE
EXPERIENTA